Oslo: Familiemesse og tryllekunstner Alfrendo

lö 2.11 kl. 14.00

Oslo: Familiemesse og tryllekunstner Alfrendo Margaretakyrkan

Familiemesse for alle aldre. Etter andakten fremfører tryllekunstner Alfrendo forestillingen Kjærlighetens kraft.

I kirken synger vi sammen finske barnesalmer og finske presten Anssi Elenius forteller hva som skjer i dåpen. Finsk kor dirigeres av Anni Rorke. Det er plass for barnevogner bak i kirkesalen.

Fra kirken går vi inn i menighetssalen der tryllekunstneren Alfrendo viser hvordan kjærlighetens kraft, toleranse og vennskap påvirker livet.

Forestillingen passer for hele familien, også for barn under skolealder. Hovedbudskapet er at alle er verdifulle og viktige akkurat som de er. Etter forestillingen kirkekaffe og -saft.

Velkommen!

Bakklandet menighetssenter

Trondheim: Adventsfest med finska julsånger

Den traditionella finska adventsfesten med de vackraste julsångerna. Finske Forening i Trondheim (Trondheimin Suomi-seura) bjuder på julgröt, kaffe och glögg.
må 2.12 kl. 18.00

Vestre Jakobselv kirke, 9802 Vestre Jakobselv

Vadsö (Annijoki): Adventsgudstjänst och finska julsånger

Finsk kväll med gudstjänst, julsånger och kyrkkaffe.
ti 3.12 kl. 18.00

Båtsfjord kirke

Båtsfjord: Adventsgudstjänst och finska julsånger

Finsk kväll med gudstjänst, julsånger, kaffe och adventsfest.