Alta: Finsk-norsk gudstjeneste

må 7.10 kl. 17.00

Alta: Finsk-norsk gudstjeneste

Nordlyskatedralen Alta kirke

Velkommen til en festgudstjeneste og festkaffe for å feire den finske menigheten i Norge som fyller 25 år i år.

Vi feirer en festgudstjeneste på finsk og norsk på mandag 7. oktober 2019 kl. 17.00.

Stedet er Nordlyskatedralen Alta kirke. Gudstjenesten forrettes av sokneprest Øyvind Oksavik og finsk prest Anssi Elenius. Musiker Robert Bårdsen spiller.

Vi inviterer deg og din familie også til festkaffe etter gudstjenesten for å feire den finske menigheten i Norge som fyller 25 år. Vi får besøk av koordinator Bror Träskbacka fra kirkerådet i Finland.

Bakklandet menighetssenter

Trondheim: Adventsfest med finska julsånger

Den traditionella finska adventsfesten med de vackraste julsångerna. Finske Forening i Trondheim (Trondheimin Suomi-seura) bjuder på julgröt, kaffe och glögg.
må 2.12 kl. 18.00

Vestre Jakobselv kirke, 9802 Vestre Jakobselv

Vadsö (Annijoki): Adventsgudstjänst och finska julsånger

Finsk kväll med gudstjänst, julsånger och kyrkkaffe.
ti 3.12 kl. 18.00

Båtsfjord kirke

Båtsfjord: Adventsgudstjänst och finska julsånger

Finsk kväll med gudstjänst, julsånger, kaffe och adventsfest.